Nyt tag

Vi laver alle former for tage og har stor erfaring med alt fra renovering af eksisterende til hel ny tagkonstruktion. Vi laver også kviste, så huset får et helt nyt look.

Med mere end 40 års erfaring inden for tømrer- og snedkerarbejde er vi hos Tørmermester Torben Højer et oplagt bud til dig, der kigger efter professionel taglægning i forbindelse med et ønske om et nyt tag i København eller omegn.

Forny dit hus med et nyt tag

Ofte kan gamle huse se lidt slidte ud, og i nogle tilfælde kan det være svært at overskue, hvordan man kan få opdateret huset, uden at skulle ud i en større renovering af det hele. Med en ny tagkonstruktion kan dit hus let og hurtigt forbedres og det nye tag vil erstatte det slidte og bidrage med et friskere og mere imødekommende udtryk.

Tager giver ikke blot huset et nyt og opdateret udseende, et nyt tag også med til at bevare og styrke dets funktion. Taget beskytter huset mod vind og vejr, og det er helt afgørende, at det lægges korrekt, så der ikke trænger fugt ind i vægge, der kan resultere i store skader i hjemmet.